22 Ocak 2011 Cumartesi

ÖĞRETMEN EVİNDE İNTİHAR ETTİ..

 
TEKİRDAĞ'da, 15 yıllık elektrik öğretmeni 38 yaşındaki Murat Aşıklar, eşi ve kızı salonda otururken, yatak odasında kendisini av tüfeği ile vurarak intihar etti.
Çevresinde güler yüzle ve şakacı biri olarak bilinen Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Elektrik öğretmeni evli ve 1 çocuk babası Murat Aşıklar, dün okuldaki dersinden sonra 100'ncü Yıl Mahallesi'ndeki evine geldi.Burada eşi Burçin ve kızı Sude ile bir süre oturan Murat Aşıklar, saat 23.00 gibi odasına gitti ve ruhsatlı av tüfeği ile intihar etti. Patlayan silah sesi üzerine odaya giren Burçin Aşıklar, şeni kanlar içinde görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen ekipler, murat Aşıklar'ın öldüğünü belirledi. Ölüm haberi ile yıkılan anne ve kızı ise sinir krizleri geçirdi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Aşıklar'ın cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Murat öğretmenin ölüm haberi öğretmenleri, öğrencileri ve Milli Eğitim camiasını üzüntüye boğdu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

HABER KAYNAK: http://haberler.kanal59.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder