25 Nisan 2011 Pazartesi

Hedef 3’te 3

CHP Kırklareli milletvekili adayları Mehmet Siyam Kesimoğlu, Turgut Dibek ve Turabi Kayan ile CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğu, Lüleburgaz Frekans Gazetesini ziyaret ettiler.



Frekans gazetesi imtiyaz sahibi Armağan Ayyıldız ile bir araya gelen vekil adayları 12 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde amaçlarının Kırklareli’nden üçte üç yapmak olduğunu söylediler.
Mehmet Siyam Kesimoğlu, kendisinin ilk sıra olmasına rağmen, seçim çalışmalarında 3. sıra adayı gibi çalışacağını söyledi.

Kesimoğlu: “Kesinlikle 1. sıra olmanın rahatı içinde olmayacağım. Tersine 3. sıraymışım gibi çalışacağım. Kırklareli’nde 3 milletvekili çıkarmak için üçümüz de kol kola, omuz omuza çalışacağız” dedi.
Mevcut Milletvekili Turgut Dibek de 12 Haziran’daki seçimlerde Kırklareli’ndeki mücadelenin az sayıda parti arasında geçeceğinin altını çizerek: “Amacımız Kırklareli’nden CHP’li 3 Milletvekili çıkarmak. Bu yılki seçimlerde bunu olası görüyorum. Buradaki başarımız da CHP iktidarının habercisi olacaktır” diye konuştu.
Dibek, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ve seçimler sonucunda kazananın Kırklareli olacağına inandığını dile getirdi.
 Turabi Kayan da, amaçlarının üçte üç olduğunu yineleyerek, bu amaç doğrultusunda tüm güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

KAYNAK:  http://www.frekansgazetesi.com/hedef-3te-3.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder