24 Nisan 2011 Pazar

Kakava bu yıl 12-22 Mayıs tarihleri arasında yapılacak


1990 yılında başlayan ve bu yıl 21.'si düzenlenecek olan Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nin tarihleri belirlendi.
İlimizde her yıl büyük bir coşku ve kalabalık ile kutlanan festiva-limize yurt içi ve yurtdışından da çok sayıda katılım gerçekleşiyor. Bu yıl yine aynı coşkuda geçmesi beklenen Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali 12-22 Mayıs tarihleri arasında İstasyon altındaki festival alanında yapılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl ki festivale de çok sayıda sanatçının katılması beklenirken, festivalde sahne alacak sanatçılarında önümüzdeki haftalar içerisinde Kırklareli Belediyesi tarafından belirlenip kamuoyuna duyurulması bekleniyor. 
İlimizin tanıtımı açısında önemli bir yere sahip olan Kakava Festivali her yıl değişik etkinlik ve aktiviteler ile büyümekte ve fuar olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 
Bu yıl 21.'si düzenlenecek olan Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'nin afişleri ve duyurularında kullanılacak logo'da Kırklareli Belediyesi tarafından belirlendi. 
21'in 2'sini üzerinde mavi nazar boncuğu olan, kırmızı renkteki 2 rakamı temsil ederken, 21'in 1'i ise Kakava'nın simgesi Karagöz'den oluşuyor. 
Logo2nun sağ üst köşesinde festivali düzenleyen Kırklareli Belediyesi'nin logoso, altta ise Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali ile yapılacak olan 12-22 Mayıs 2011 tarihi yazıları yer alıyor. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder